Töihin Gyllingille

Töihin Gyllingille – taloushallinnon näköalapaikalla, suurella sydämellä!

Gylling Accounting Oy on jo yli 50 vuotta alalla aktiivisesti toiminut talous- ja henkilöstöhallinnon kehittäjä ja palveleva asiantuntijaorganisaatio. Tule mukaan tekemään kanssamme sitä, mitä muut alalla toimivat vasta harkitsevat. Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen tiimin tuen, mahdollisuuden kehittää asiantuntijuuttasi ja uudenlaista näkemystä urallesi. Meillä olet osa porukkaa, jossa voit itse vaikuttaa siihen, millainen työpaikka olemme tulevaisuudessa. Saat käyttöösi toimivat työvälineet, hienot toimitilat ja joustavat työajat.

Gyllingillä tekemisen keskiössä on ihminen. Rento meininki, välittäminen ja hyvä yhteishenki ovat asioita, joita arvostavat sekä henkilöstömme että asiakkaat. Toimintaamme ohjaa ajatus, jonka mukaan työnteon pitää olla palkitsevaa ja miellyttävää. Yhdessä tekemisen ilo syntyy avoimesta ilmapiiristä ja korkeasta motivaatiosta. Meillä kykysi eivät jää paitsioon: tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua taloushallinnon huippuasiantuntijaksi.

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita niin vastavalmistuneista kuin kokeneista taloushallinnon osaajista sekä harjoittelijoista ja lopputyöntekijöistä. Täytä avoin hakemus ja otamme sinuun yhteyttä sopivan paikan avautuessa. Lisätietoa saat soittamalla tai lähettämällä viestiä: p. 040 750 2017, rekry(a)gylling.fi

Avoimet työpaikat

  • Taloushallinnon asiantuntija, Valkeakoski
  • Järjestelmäasiantuntija, Tampere
  • Kesätyöntekijä, kaikki toimipisteet

Haemme jatkuvasti uusia osaajia toimipisteisiimme

  • Taloushallinnon asiantuntija
  • Palkkahallinnon ja HR-asiantuntija
  • Maksuhallinnan asiantuntija
  • Harjoittelija kasvamaan taloushallinnon asiantuntijaksi
  • Opinnäyte-/lopputyöntekijä

Jätä avoin hakemus

Taloushallinnon asiantuntija, Valkeakoski

Olemme aktiivinen talous- ja henkilöstöhallinnon kehittäjä ja palveleva asiantuntijaorganisaatio. Tule mukaan tekemään kanssamme sitä, mitä muut alalla toimivat vasta harkitsevat. Rekrytoimme nyt uutta taloushallinnon moniosaajaa Valkeakosken toimistoomme.

Haluat olla osa kehittyvää ja kasvavaa asiantuntijaorganisaatiota ja sinulta luonnistuu eri yhtiömuotojen kirjanpito, tilinpäätösten laadinta ja veroilmoitukset. Kirjanpidon lisäksi työ pitää sisällään sähköisen maksuhallinnan tehtäviä. Asiakkaiden auttaminen on lähtökohtaisesti sinulle tärkeä arvo. Sinulla ei mene sormi suuhun välittömästi ongelmanratkaisutilanteissa ja kykenet hahmottamaan kokonaisuuksia. Etsimme Valkeakoskelle  vakituiseen työsuhteeseen innostunutta ja osaavaa tiimikaveria muiden taloushallinnon osaajien joukkoon.

Tuleva työpaikkasi sijaitsee Valkeakoskella hyvällä paikalla ihan keskustassa, ja meillä on lisäksi asiantuntemusta ja tukea saatavilla konsernimme sisällä useilla eri paikkakunnilla ja jopa ympäri maailmaa. Tärkeintä kirjanpidon kokemuksen lisäksi on se, että sinulla on itsenäinen työskentelyote, osaat aikatauluttaa omat työtehtäväsi, omaat positiivisen asenteen ja olet erinomainen asiakaspalvelija. Aiempi kokemus tilitoimistossa työskentelystä on sinulle eduksi. Tarvitset myös repullisen sosiaalisia taitoja, loogista päättelykykyä ja työelämätaitojen hallintaa, sillä alalla tapahtuu koko ajan muutoksia. Iso etusi on, mikäli olet käyttänyt aiemmin Tikonia. Muistakin taloushallinto-ohjelmien osaamisesta on varmasti iloa.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen tiimin tuen, mahdollisuuden kehittää asiantuntijuuttasi ja uudenlaista näkemystä urallesi. Meillä olet osa porukkaa, jossa voit itse vaikuttaa siihen, millainen työpaikka olemme tulevaisuudessa. Kerromme sinulle lisää työhaastattelussa.

Jos tunnistit itsesi ja haluat osaksi porukkaa, niin lähetä pikaisesti CV ja lyhyt hakemus meille tulemaan osoitteeseen rekry@gylling.fi

Järjestelmäasiantuntija, Tampere

Olemme aktiivinen talous- ja henkilöstöhallinnon kehittäjä ja palveleva asiantuntijaorganisaatio. Tule mukaan tekemään kanssamme sitä, mitä muut alalla toimivat vasta harkitsevat.

Tunnetko taloushallinnon prosessit läpikotaisin? Oletko kiinnostunut tietotekniikasta ja järjestelmistä?

Silloin saatat olla etsimämme henkilö!

Haluamme joukkoomme mukaan ihmisen (emme robottia), jolla on kokemusta taloushallinnon ohjelmistoista sekä vähintään perustason osaaminen ohjelmoinnista, SQL:stä, palvelin- ja työasemaylläpidosta. Sinulla ei mene sormi suuhun välittömästi ongelmanratkaisutilanteissa ja kykenet hahmottamaan kokonaisuuksia. Eikä haittaa, mikäli pystyt toimimaan interaktiossa toisten ihmisten kanssa ja ymmärrät yleisiä liiketoiminnan lainalaisuuksia.

Etsimme nyt Tampereen toimipisteeseemme vakituiseen työsuhteeseen innostunutta ja osaavaa tekijää vahvistamaan asiantuntevaa IT-tiimiämme. Mitä useampaa alalla yleisesti käytettyä ohjelmistoa osaat käyttää pääkäyttäjätasoisesti, sen parempi. Meillä sinulla on mielenkiintoinen mahdollisuus kehittää toimintaamme ja päästä vaikuttamaan asioihin. Pääset työskentelemään pienessä tiimissä mutta saat ison organisaation edut ja mahdollisuudet. Teemme asioita menestyäksemme ja olemme sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme helposti lähestyttäviä, asiantuntevia ja luotettavia kumppaneita. Toimimme avoimesti, joustavasti ja sopivan rennolla otteella.

Kerromme lisää meistä haastattelussa ja kuka tietää, voit olla meillä töissä jo huomenna.

Jos tunnistit itsesi, niin lähetäthän meille CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveen kera suoraan osoitteeseen rekry@gylling.fi

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

TAMPERE

Hämeenkatu 26 A
33200 Tampere
(03) 271 0700
 

 

PARKANO

Keskuskatu 8
39700 Parkano
(03) 44 7200

 

 

HÄMEENLINNA

Raatihuoneenkatu 17 A
13100 Hämeenlinna
(03) 4670 200

 

 

VALKEAKOSKI

Valtakatu 15
37600 Valkeakoski
(03) 573 0520