Töihin Gyllingille

Töihin Gyllingille – taloushallinnon näköalapaikalla, suurella sydämellä!

Gylling Accounting Oy on jo yli 50 vuotta alalla aktiivisesti toiminut talous- ja henkilöstöhallinnon kehittäjä ja palveleva asiantuntijaorganisaatio. Tule mukaan tekemään kanssamme sitä, mitä muut alalla toimivat vasta harkitsevat. Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen tiimin tuen, mahdollisuuden kehittää asiantuntijuuttasi ja uudenlaista näkemystä urallesi. Meillä olet osa porukkaa, jossa voit itse vaikuttaa siihen, millainen työpaikka olemme tulevaisuudessa. Saat käyttöösi toimivat työvälineet, hienot toimitilat ja joustavat työajat.

Gyllingillä tekemisen keskiössä on ihminen. Rento meininki, välittäminen ja hyvä yhteishenki ovat asioita, joita arvostavat sekä henkilöstömme että asiakkaat. Toimintaamme ohjaa ajatus, jonka mukaan työnteon pitää olla palkitsevaa ja miellyttävää. Yhdessä tekemisen ilo syntyy avoimesta ilmapiiristä ja korkeasta motivaatiosta. Meillä kykysi eivät jää paitsioon: tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua taloushallinnon huippuasiantuntijaksi.

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita niin vastavalmistuneista kuin kokeneista taloushallinnon osaajista sekä harjoittelijoista ja lopputyöntekijöistä. Täytä avoin hakemus ja otamme sinuun yhteyttä sopivan paikan avautuessa. Lisätietoa saat soittamalla tai lähettämällä viestiä: p. 040 750 2017, rekry(a)gylling.fi

Avoimet työpaikat

  • Palkkahallinnon asiantuntija, Tampere
  • Järjestelmäasiantuntija, Tampere

Haemme jatkuvasti uusia osaajia toimipisteisiimme

  • Taloushallinnon asiantuntija
  • Palkkahallinnon ja HR-asiantuntija
  • Maksuhallinnan asiantuntija
  • Harjoittelija kasvamaan taloushallinnon asiantuntijaksi
  • Opinnäyte-/lopputyöntekijä

Jätä avoin hakemus

Palkkahallinnon asiantuntija, Tampere

Olemme aktiivinen talous- ja henkilöstöhallinnon kehittäjä ja palveleva asiantuntijaorganisaatio. Tule mukaan tekemään kanssamme sitä, mitä muut alalla toimivat vasta harkitsevat. 

Etsimmekö juuri sinua! Oletko palkanlaskija, palkkahallinnon asiantuntija tai tykkäätkö numeroista ja asiakaspalvelusta ylipäätään? Haluamme joukkoomme mukaan positiivisen ja päättäväisen ihmisen, jolle numerot, lakien ja työehtosopimusten tulkinta sekä asiakkaiden auttaminen on lähtökohtaisesti se oma juttu. Sinulla ei mene sormi suuhun välittömästi ongelmanratkaisutilanteissa ja kykenet hahmottamaan kokonaisuuksia.

Etsimme Tampereen toimipisteeseemme vakituiseen työsuhteeseen innostunutta ja osaavaa tiimikaveria muiden palkkahallinnon osaajien joukkoon. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereen lisäksi myös Hämeenlinnassa, Valkeakoskella ja Parkanossa. Tärkeintä on se, että tiedät jo jotain palkanlaskennasta ja haluat kehittää edelleen omaa osaamistasi. Tilitoimistossa työskentelystä on sinulle etua, sillä palkkapäiviä on paljon ja kokemus tästä on avuksesi. Tarvitset myös repullisen sosiaalisia taitoja, loogista päättelykykyä ja työelämätaitojen hallintaa, sillä alalla tapahtuu koko ajan muutoksia. Iso etusi on, mikäli olet työskennellyt jo aiemmin Lemonsoft ja/tai Tikon palkanlaskentaohjelmilla. Muistakin palkkaohjelmista on varmasti iloa.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittää toimintaa, oppia uutta ja kasvaa palkkahallinnon asiantuntijana. Arvostamme jo suoritettua PHT-tutkintoa tai halukkuutta sen suorittamiseksi. Voit kehittää erityisosaamistasi ohjelmistopuolella, HR-puolella tai juridiikkapuolella, omien kiinnostuksen kohteittesi mukaisesti. Pääosin työsi koostuu kuitenkin varsinaisesta palkanlaskennasta, joten se on se juttu tässä. Siitä sinun täytyy tykätä.

Oletko jo hitusen varmempi siitä, että etsimme sinua? 

Jos tunnistit itsesi ja haluat osaksi porukkaa, niin lähetä pikaisesti CV ja lyhyt hakemus meille tulemaan osoitteeseen rekry@gylling.fi

Järjestelmäasiantuntija, Tampere

Olemme aktiivinen talous- ja henkilöstöhallinnon kehittäjä ja palveleva asiantuntijaorganisaatio. Tule mukaan tekemään kanssamme sitä, mitä muut alalla toimivat vasta harkitsevat.

Tunnetko taloushallinnon prosessit läpikotaisin? Oletko kiinnostunut tietotekniikasta ja järjestelmistä?

Silloin saatat olla etsimämme henkilö!

Haluamme joukkoomme mukaan ihmisen (emme robottia), jolla on kokemusta taloushallinnon ohjelmistoista sekä vähintään perustason osaaminen ohjelmoinnista, SQL:stä, palvelin- ja työasemaylläpidosta. Sinulla ei mene sormi suuhun välittömästi ongelmanratkaisutilanteissa ja kykenet hahmottamaan kokonaisuuksia. Eikä haittaa, mikäli pystyt toimimaan interaktiossa toisten ihmisten kanssa ja ymmärrät yleisiä liiketoiminnan lainalaisuuksia.

Etsimme nyt Tampereen toimipisteeseemme vakituiseen työsuhteeseen innostunutta ja osaavaa tekijää vahvistamaan asiantuntevaa IT-tiimiämme. Mitä useampaa alalla yleisesti käytettyä ohjelmistoa osaat käyttää pääkäyttäjätasoisesti, sen parempi. Meillä sinulla on mielenkiintoinen mahdollisuus kehittää toimintaamme ja päästä vaikuttamaan asioihin. Pääset työskentelemään pienessä tiimissä mutta saat ison organisaation edut ja mahdollisuudet. Teemme asioita menestyäksemme ja olemme sekä asiakkaillemme että työntekijöillemme helposti lähestyttäviä, asiantuntevia ja luotettavia kumppaneita. Toimimme avoimesti, joustavasti ja sopivan rennolla otteella.

Kerromme lisää meistä haastattelussa ja kuka tietää, voit olla meillä töissä jo huomenna.

Jos tunnistit itsesi, niin lähetäthän meille CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveen kera suoraan osoitteeseen rekry@gylling.fi

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

TAMPERE

Hämeenkatu 26 A
33200 Tampere
(03) 271 0700
 

 

PARKANO

Keskuskatu 8
39700 Parkano
(03) 44 7200

 

 

HÄMEENLINNA

Raatihuoneenkatu 17 A
13100 Hämeenlinna
(03) 4670 200

 

 

VALKEAKOSKI

Valtakatu 15
37600 Valkeakoski
(03) 573 0520