Gyllingin tarina

Gylling Accounting Oy
– tilitoimistosta liiketoiminnan kehittäjäksi

Gyllingin rooli on yli 50 vuoden aikana muuttunut pienestä tilitoimistosta asiakkaiden liiketoiminnan kehittäjäksi ja tuloksen kasvattajaksi. Olemme kasvava ja kansainvälistyvä asiantuntijayritys, jonka ydintoimintaan kuuluvat konsultointi, analyysit ja erilaiset tehostamisprojektit.

Laadukas ja läheinen asiakaspalvelu on kunnia-asiamme. Kuten sloganimme “tiedät aina, missä mennään” kertoo, haluamme vaalia ja kehittää asiakkaidemme arjen sujuvuutta. Sujuva yhteistyö asiakkaidemme kanssa vie menestykseen ja tekee liiketoiminnasta entistä helpompaa. Asiakkaana saat meiltä tukea, neuvoja ja uusia ideoita sekä koulutusta. Ihmisten hyvinvointi ja palveleminen on meille tärkeää, koska ihmiset tekevät yrityksen, sen bisneksen ja tuloksen. Tavoitteemme ja uskomme on, että palvelemme myös tulevia sukupolvia ja yrityksiä jatkuvasti paremmin, täydellä sydämellä.

Sähköiset ratkaisut ovat olleet osa toimintaamme alusta asti. Jo yhtiömme perustajalla Arthur Gyllingillä oli rohkea ja selvä visio: tietotekniikasta tulisi ennemmin tai myöhemmin osa ihmisten arkea. Arthur halusi siirtyä kirjoittamisesta sähköistettyyn maailmaan ensimmäisten joukossa, vaikka yrittäjän innokkuus herätti ihmettelyä. Tänään avainsanoja ovat taloushallinnon automatisointi ja tiedon jalostaminen asiakkaan hyväksi.

Gylling on erityisesti tamperelaisille tärkeä ja tunnettu brändi. Gylling on toiminut kiinteistöissä, jotka ovat Tampereen keskustan maamerkkejä. Yrityksemme taival alkoi Varmantalosta Hämeenkadun ja Aleksanterinkadun kulmauksesta. Nykyisin Gylling palvelee uudistuneissa toimitiloissa Tuotannon talossa Hämeenkatu 26:ssa, sekä Parkanossa, Valkeakoskella ja Hämeenlinnassa.

Uskomme, että:

  • Huolehtimalla hyvinvoinnistamme ja tarjoamalla mielenkiintoisia työtehtäviä luomme päivittäisen innokkuuden tekemiseemme.
  • Rohkeus muuttua syntyy ottamalla vastuu itsestämme.
  • Huippuosaaminen luodaan koulutuksella ja haasteellisilla tehtävillä.
  • Digitalisaatio on mahdollisuus, joka lisää tulosta sekä meille että asiakkaillemme
  • Aito läsnäolo päämiehemme arjessa tuo onnistuneen yhteistyön: kun asiakas menestyy, menestymme mekin.

 

TAMPERE

Hämeenkatu 26 A
33200 Tampere
(03) 271 0700
 

 

PARKANO

Keskuskatu 8
39700 Parkano
(03) 44 7200

 

 

HÄMEENLINNA

Raatihuoneenkatu 17 A
13100 Hämeenlinna
(03) 4670 200

 

 

VALKEAKOSKI

Valtakatu 15
37600 Valkeakoski
(03) 573 0520