Myynti- ja ostolaskutus, reskontra ja perintä

Myyntilaskutus, reskontra ja perintä
– varmuutta rahoitukseen, lisää käyttöpääomaa

Autamme varmistamaan yrityksesi ennakoidun toiminnan tai investointien rahoitusmahdollisuudet käyttäen liiketoiminnasta kertynyttä ylijäämää sekä vähentämään luottotappioita ja lisäämään käytettävissä olevan rahan määrää. Samalla saat arvokasta tietoa myymiesi palveluiden tai tuotteiden sekä asiakkaidesi rahallisesta arvosta. Autamme sinua hyödyntämään näitä tietoja esimerkiksi suunnitellessasi myyntibonuksien maksamista, tarkastellessasi yrityksesi palvelu- ja tuotantotehokkuutta tai valmistautuessasi neuvottelemaan asiakassopimuksista.

Myyntilaskutuksen asiantuntijamme keräävät myyntisaatavat tilillesi mahdollisimman nopeasti, maksimoivat yrityksesi maksuvalmiuden ja pienentävät riskejä luottotappioihin. Tarvittaessa vastaamme myös perinnästä. Selkeästä tuloennusteesta saat luotettavaa näkökulmaa tulevaisuuteen.

Osaamista ostolaskutukseen
– oikeita siirtoja, varmaa kokonaispalvelua

Asiantuntijamme auttavat ennakoimaan yrityksesi taloutta ja lisäämään käytettävissä olevan rahan määrää. Ostolaskujen käsittelyn avulla voidaan arvioida yrityksesi tuleva rahatarve sekä minimoida korottomalla pankkitilillä oleva rahamäärä. Kun toimittajan koko laskuhistoria on tarkastettavissa arkistosta, arvonlisäverovähennykset on mahdollista aikaistaa ja hankintasopimuksia neuvotella edullisemmiksi.

Ostolaskutuspalvelumme säästää kalliita resurssejasi – huolehdimme puolestasi ostolaskujesi vastaanottamisesta sekä paperilla että verkkolaskuina, laskutietojen tarkastamisesta, laskujen maksatuksesta oikealle toimittajalle sekä maksuennusteen laatimisesta. Halutessasi hoidamme myös maksumuistutusten käsittelyn, reskontran ulkopuoliset maksut sekä puuttuvien aineistojen hankkimisen.

Kirjanpidon asiantuntijamme varmistavat, että yrityksesi taloushallinto perustuu oikeelliseen ja ajantasaiseen tietoon sekä sisältää tarvittavat dokumentit. Kumppanuutemme merkitsee mielenrauhaa, lisää resursseja ja vahvaa näkemystä tulevaisuuteen.

 

TAMPERE

Hämeenkatu 26 A
33200 Tampere
(03) 271 0700
 

 

PARKANO

Keskuskatu 8
39700 Parkano
(03) 44 7200

 

 

HÄMEENLINNA

Raatihuoneenkatu 17 A
13100 Hämeenlinna
(03) 4670 200

 

 

VALKEAKOSKI

Valtakatu 15
37600 Valkeakoski
(03) 573 0520