Tilitoimistopalvelut

Tilitoimistopalvelut – anna ammattilaisen hoitaa taloushallinto puolestasi

Gylling Accounting Oy on kasvava ja kansainvälistyvä taloushallinnon asiantuntijayritys. Palveluvalikoimaamme kuuluvat laajat tilitoimistopalvelut sekä monipuolinen toimialaosaaminen. Palvelumme kattavat kokonaisvaltaisesti kaikki taloushallinnon palvelut kirjanpidosta henkilöstöhallintoon ja asiantuntijapalveluihin. Tilitoimistomme palvelee sekä suuria kansainvälisiä, että pieniä kotimaisia yrittäjiä ja yrityksiä. Henkilöstömme koostuu jatkuvasti itseään kehittävistä taloushallinnon asiantuntijoista.

Laadukas ja läheinen asiakaspalvelu on kunnia-asiamme, olemmekin asiakkaallemme asiantunteva kumppani. Emme vain raportoi kuukausittaista kirjanpitoa asiakkaillemme, vaan käymme heidän kanssaan jatkuvaa vuoropuhelua. Kumppanuutemme merkitsee asiakkaillemme mielenrauhaa, lisää resursseja ja vahvaa näkemystä tulevaisuuteen.

Nykyaikainen tilitoimistomme keskittyykin asiakkaille lisäarvoa tuottaviin asiantuntijapalveluihin. Tavoitteenamme on tehdä yhdessä asiakkaan kanssa hänen yrityksestään alansa menestyvä toimija. Tavoittelemme pitkää luottamuksellista kumppanuutta ja aitoa vuorovaikutusta. Räätälöimme palvelumme juuri asiakkaan tarpeita vastaavaksi, ja tarjoamme joustavasti lisäpalveluita tarpeen mukaan.

Tutustu tilitoimistopalveluihimme:

Asiantuntijapalvelut

Kirjanpito

Palkkahallinto

Myyntilaskutus, reskontra ja perintä

Ostolaskutus

Gylling-portaali 

Gylling Accounting tarjoaa monipuolisen palveluvalikoiman

Asiantuntijapalvelut

Juridiikan, verosuunnittelun, rahoituksen, liikkeenjohdon ja sähköisten järjestelmien asiantuntijamme auttavat kehittämään asiakkaan yritystä taloushallinnon näkökulmasta. Asiantuntijamme tuottavat analyyseja, joiden avulla yrityksen johto voi suunnitella talouttaan. Samalla tutkimme mahdollisia kehityskohteita tehokkuuden maksimoimiseksi. Kehityskohde voi olla yksittäinen prosessi, tai laaja projekti – kuten yrityksen koko taloushallinnon keskittäminen. Taloushallinnon asiantuntijamme ovat erikoistuneita eri toimialoihin, erikokoisiin yrityksiin ja kansainväliseen liiketoimintaan.

Kirjanpito

Peruspalvelu kattaa koko kirjanpidon, tilinpäätöksen laadinnan ja veroilmoituksen. Jokainen asiakas saa kumppanikseen tiimin, jossa on yhteyshenkilö palvelun sujuvuuden varmistamiseksi. Ammattilaisemme vastaavat siitä, että yrityksen taloushallinto perustuu oikeelliseen ja ajantasaiseen tietoon. Asiantuntijamme auttavat rakentamaan vankan taloudellisen perustan liiketoiminnan pitkäjänteiseen kehittämiseen. Emme tyydy ainoastaan tositteiden kirjaamiseen, vaan tähtäämme aktiiviseen vuoropuheluun asiakkaan kanssa.

Palkkahallinto

Asiantuntijamme huolehtivat laadukkaasta ja oikea-aikaisesti toteutetusta palkanlaskennasta sekä selkeästä raportoinnista. Huolehdimme sekä työlainsäädännön vaatimuksista että viranomaisille raportoinnista. Hoidamme myös palkanlaskentaan ja työnantajasuorituksiin, palkkojen verotukseen, ay-maksuihin ja vakuutuksiin, matka- ja kulukorvauksiin sekä lomiin ja poissaoloihin liittyvät asiat. Palkanlaskennan palvelumme soveltuu kaiken kokoisten yritysten tarpeisiin.

Myyntilaskutus, reskontra ja perintä

Myyntilaskutus on tärkeä osa yrityksen arkea. Sen ajantasaisuus ja virheettömyys varmistavat yrityksen maksuvalmiutta ja maksimoivat käytettävissä olevan rahan määrää. Myyntilaskutuksen asiantuntijamme keräävät myyntisaatavat tilille mahdollisimman nopeasti, maksimoivat yrityksen maksuvalmiuden ja pienentävät riskejä luottotappioihin. Tarvittaessa vastaamme myös perinnästä. Selkeä tuloennuste antaa luotettavan näkökulman tulevaisuuteen.

Ostolaskutus

Sähköinen ostolaskutuspalvelu on tehokas tapa yrityksen ostolaskujen vastaanottoon, kierrätykseen sekä maksamiseen. Ostolaskujen käsittelyn avulla voidaan arvioida yrityksen tuleva rahatarve sekä minimoida korottomalla pankkitilillä oleva rahamäärä. Vastaanotamme asiakkaan puolesta paperi- ja verkkolaskut. Huolehdimme laskutietojen tarkastamisesta, laskujen maksatuksesta sekä maksuennusteen laatimisesta. Räätälöimme palvelun asiakkaan yksilöllisiä tarpeita vastaavaksi.

Gylling Portaali

Gylling Portaali on selainpohjainen taloushallinnon kokonaisvaltainen järjestelmä myyntilaskujen laadintaan, ostolaskujen käsittelyyn ja talouden raportointiin – missä ja milloin tahansa. Selkeä ja tehokas käyttöliittymä antaa kokonaisvaltaisen näkymän yrityksen talouteen yhdellä silmäyksellä. Asiakas pääsee myös porautumaan esimerkiksi tuloslaskelmalta yksittäiselle laskulle. Tuotekehityksemme takaa toimivan tuen sekä jatkuvasti kehittyvät ominaisuudet.

 

 

Löydät tilitoimistopalvelumme kattavasti Pirkanmaan ja Hämeen alueilta

Jokaisella toimistollamme on kymmenien vuosien kokemus talous- ja palkkahallinnon palveluiden tarjoamisesta. Vaikutamme Pirkanmaan alueella kolmessa eri kaupungissa, ja Hämeessä tarjoamme palveluitamme Hämeenlinnassa.

Tampereen toimipiste sijaitsee keskustassa, ja koostuu noin 40 alan ammattilaisesta. Laadukkaiden talous- ja palkkahallinnon palveluiden lisäksi toimipiste on erikoistunut tuottamaan monipuolisia asiantuntijapalveluita. Kirjanpidossa olemme erikoistuneet IT- ja konepaja-aloihin sekä yhdistyksiin ja säätiöihin. Teemme tiivistä yhteistyötä muiden toimipisteiden kanssa.

Valkeakosken keskustassa sijaitsee avara ja valoisa toimistomme, jossa työskentelee noin kymmenhenkinen tehokas tiimi. Valkeakosken yksikkömme erityisosaaminen liittyy etenkin kuljetusliikkeiden kirjanpitoon ja taloushallintoon.

Parkanossa sijaitsevassa toimipisteessämme työskentelee lähes kymmenen alan ammattilaista. Parkanossa on erikoistuttu maa- ja metsätalouden taloushallintopalveluiden tuottamiseen. Lisäksi Parkanossa palkkahallinnon ammattilaisilta löytyy erinomainen osaaminen useiden eri alojen työehtosopimusten parista.

Hämeessä toimimme Hämeenlinnassa, aivan kaupungin keskustassa, toimistossa työskentelee noin 20 ammattilaista. Toimipisteen ehdoton vahvuus on rakentamis- ja ravintola-alalla, ja he taitavatkin kummankin alan monimutkaiset säännökset. Tarkkaa ja luotettavaa palvelua tarjotaan myös muiden alojen osalta.

Etsitkö ratkaisua haastavampaan taloushallinnon ongelmaan?

Talouspäällikköpalvelu

Talouspäällikkö on asiantunteva kumppanisi tulevaisuuden päätöksissä. Palvelu koostuu jatkuvaluonteisista tehtävistä esim. budjetoinnista sekä kertaluonteisista tehtävistä; kuten investointien suunnittelusta. Talouspäällikköpalvelun ansiosta sinun ei tarvitse palkata kokopäiväistä ja riittävän pätevää henkilöä yrityksesi palvelukseen, vaan voit hankkia palvelun tarpeidesi mukaan.  Palvelu suunnitellaan yrityksesi yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Yrityksen verosuunnittelu

Verosuunnittelu on tärkeää kaiken kokoisissa yrityksissä. Verosuunnittelulla pyrimme ennakoimaan verojen vaikutusta yrityksen talouteen sekä välttämään veroriskejä. Asiantuntijamme ovat alansa ammattilaisia, ja auttavat verosuunnittelussa läpi koko tilikauden, sekä erilaisissa muutostilanteissa – kuten yrityskaupassa tai omistaja- ja sukupolvenvaihdoksessa.

Yrityksen rahoitusneuvonta

Autamme sinua valitsemaan eri rahoitusmuodoista ja rahoituksen tarjoajista yritystäsi parhaiten palvelevan vaihtoehdon. Kokonaisvaltaisessa palvelussamme asiantuntijamme käy kanssasi läpi rahoitustarpeet, sekä auttaa rahoitussuunnitelman laadinnassa. Yrityksen rahoitussuunnittelu on aina kokonaisuus, joka usein koostuu useista erilaisista instrumenteista ja niiden sopivasta yhdistelmästä.

Yrityksen lakipalvelut

Asiantuntijamme tarjoavat talousnäkökulmaa juridiikkaan. Me autamme sinua ratkomaan yritystoiminnassasi esiin nousevia haasteita ja kysymyksiä. Omaamme laaja-alaisen kokemuksen useiden toimialojen talous- ja henkilöstöhallintoon liittyvistä juridisista kysymyksistä. Lakipalvelumme soveltuvat muun muassa yhtiöoikeuteen, yritysjärjestelyihin, työ- ja sopimusoikeuteen, kiinteistökauppaan ja moneen muuhun!

Yritysjärjestelyt ja omistajanvaihdos

Autamme varmistamaan yrityskaupan onnistumisen, jotta lopputulos olisi mieleinen kaikille sidosryhmille. Onnistunut yritysjärjestely edellyttää usean alan erikoisosaamista. Asiantuntijamme avulla vältät tyypillisimmät ongelmatilanteet ja sudenkuopat. Varmistamme prosessin sujuvan etenemisen loppuun saakka. Sukupolvenvaihdos eroaa monesti perinteisestä kauppatilanteesta, ja sen toteuttamiseen onkin useita eri vaihtoehtoja. Määrittelemme parhaat vaihtoehdot vastaamaan sinun tarpeitasi.

Taloushallinnon järjestelmät

Tarjoamme myös tehostavaa ja mutkatonta IT-osaamista. Kartoituksen jälkeen toteutamme ratkaisun, joka virtaviivaistaa prosesseja ja karsii pois turhia työvaiheita. Autamme automatisoimaan taloushallintoa, jonka johdosta on mahdollista saavuttaa mittavia kustannussäästöjä ja tehostaa liiketoimintaasi. Taloushallintoala on vahvassa murroksessa johtuen automatisaatiosta, ja pysymme jatkuvasti mukana kehityksessä.

TAMPERE

Hämeenkatu 26 A
33200 Tampere
(03) 271 0700

PARKANO

Keskuskatu 8
39700 Parkano
(03) 44 7200

HÄMEENLINNA

Raatihuoneenkatu 17 A
13100 Hämeenlinna
(03) 4670 200

VALKEAKOSKI

Valtakatu 15
37600 Valkeakoski
(03) 573 0520