Yrityksen rahoitusneuvonta

Yrityksen rahoitusneuvonta – kartoitamme mahdollisuudet, esitämme ratkaisut

Yrityksen rahoitusta tarjoavia tahoja on merkittäviä määriä, kuten myös erilaisia rahoitusmuotojakin. Monien eri vaihtoehtojen keskellä asiantuntijan apua voi tulla tarpeeseen. Kun yrityksesi kehittämishankkeet vaativat rahoitus- tai vakuusjärjestelyjä, Gylling auttaa löytämään sopivimmat ja tehokkaimmat rahoitusmuodot.

Yrityksenne tarpeita vastaavaa rahoitusneuvontaa

Yrityksen rahoitusneuvonta on meillä kokonaisvaltaista palvelua. Asiantuntijamme käyvät kanssasi läpi yrityksesi rahoitustarpeet sekä auttavat alustavan rahoitussuunnitelman laadinnassa. Toteutamme yhdessä koko rahoituksenhakuprosessin ja autamme sinua raporttien täyttämisessä – saat parhaat mahdolliset lähtökohdat asiasi edistämiseksi ja yrityksesi rahoituksen hankkimiseksi.

Kattavaa tietoa yrityksen rahoituksesta

Gyllingin asiantuntijoiden kanssa yrityksesi rahoitus saa selkeät raamit ja tiedät tarkasti, millä tavoin rahoitus on kannattavinta järjestellä. Tunnemme hyvin eri rahoituslähteiden toimintamallit ja niissä huomioitavat seikat, jolloin yrityksesi rahoitus ja siihen liittyvät järjestelyt etenevät mahdollisimman sujuvasti. Työntekijöidemme asiantuntemus ja kokemus yritysten rahoituksesta on asiakkaidemme etu!

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää yritysten rahoitusneuvonnasta ja muista palveluistamme!

Yrityksen rahoitus

Yrityksen rahoitus -neuvontapalvelu

Yrityksen rahoituksen turvaaminen on elinehto yrityksen toiminnalle yrityksen koko elinkaaren aikana.

Yrityksen rahoitusta tarjoavia tahoja on merkittäviä määriä, kuten myös erilaisia rahoitusmuotojakin. Kun yrityksesi kasvu- tai kehittämishankkeet vaativat rahoitus- tai vakuusjärjestelyjä, Gylling auttaa löytämään sopivimmat ja tehokkaimmat rahoitusmuodot sekä luotettavat rahoituskumppanit.

Aloittavan yrityksen rahoitus

Yrityksen perustamisvaiheessa tarvitaan rahoitusta turvaamaan liiketoiminnan vaatima käyttöpääoma sekä liiketoiminnan mahdollisesti edellyttämät investoinnit. Liiketoiminnan aloittamisen yhteydessä on normaalia, että perustamiseen ja toiminnan aloittamiseen liittyviä kulueriä syntyy jo ennen kuin näitä voidaan rahoittaa yhtiön tulorahoituksella eli liiketoiminnasta kertyvillä juoksevilla tuloilla.

Alkurahoituksen hakemisen yhteydessä on tärkeää valmistella huolellisesti laadittu liiketoimintasuunnitelma sekä laskelmat liiketoiminnan kannattavuudesta. Toiminnan aloittamiseen on myös mahdollista saada avustusta yritystukien kautta.

Teemme yhteistyötä rahoituslaitosten, yksityisten pääomarahoittajien sekä esimerkiksi Finnveran ja Business Finlandin kanssa. Asiantuntijamme neuvovat mielellään juuri yrityksellesi sopivien rahoitusvaihtoehtojen löytymisessä.

Rahoitusta jo toimivalle yritykselle

Yritysrahoitus on ratkaisevassa roolissa myös yrityksen kehittämis- ja kasvuvaiheessa, strategisten tai elintärkeiden investointien toteuttamisessa sekä esimerkiksi tiukassa kilpailutilanteessa. Yritysjärjestelytilanteet edellyttävät myös usein rahoitusratkaisuja, joilla mahdollistetaan suunniteltujen järjestelyjen onnistuminen tavoitellusti.

Asiantuntijamme auttavat rahoitusvaihtoehtojen kartoittamisessa, optimaalisen rahoitusratkaisun löytämisessä, tarvittavien vakuusjärjestelyjen optimoinnissa sekä laajojen verkostojemme kautta rahoituskumppanin löytymisessä.

Gylling on pitkäjänteinen rahoituskumppani yrityksellesi

Gyllingiltä saat asiantuntevan rahoituskumppanin yrityksellesi koko yrityksen elinkaaren ajaksi. Meiltä yrityksesi saa aina henkilökohtaista palvelua, jolla varmistetaan yrityksesi tilanteen tunteva rahoitusasiantuntija.

Olemme toimineet lukuisissa rahoitusjärjestelyissä start up –yrityksen rahoituksen järjestämisestä yrityksen oman ja vieraan pääoman ehtoisen kasvurahoituksen turvaamiseen sekä aina yhtiön listautumiseen saakka. Asiantuntijoidemme avustuksella löydetään paras mahdollinen ratkaisu yrityksesi rahoituksen turvaamiseksi.

Yrityksenne tarpeita vastaavaa rahoitusneuvontaa

Yrityksen rahoitusneuvonta on meillä kokonaisvaltaista palvelua. Asiantuntijamme käyvät kanssasi läpi yrityksesi nykytilanteen, rahoitustarpeet sekä auttavat rahoitussuunnitelman laadinnassa. Toteutamme yhdessä rahoituksenhakuprosessin, jolloin saat parhaat mahdolliset lähtökohdat optimaalisen rahoitusrakenteen järjestämiseksi ja yrityksesi rahoitustilanteen turvaamiseksi.

Gyllingin asiantuntijoiden kanssa yrityksesi rahoitus saa selkeät raamit ja tiedät tarkasti, millä tavoin rahoitus on kannattavinta järjestellä. Tunnemme hyvin eri rahoituslähteiden toimintamallit ja niissä huomioitavat seikat, jolloin yrityksesi rahoitus ja siihen liittyvät järjestelyt etenevät mahdollisimman sujuvasti.

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää yritysten rahoitusneuvonnasta ja muista palveluistamme!

 

TAMPERE

Hämeenkatu 26 A
33200 Tampere
(03) 271 0700
 

 

PARKANO

Keskuskatu 8
39700 Parkano
(03) 44 7200

 

 

HÄMEENLINNA

Raatihuoneenkatu 17 A
13100 Hämeenlinna
(03) 4670 200

 

 

VALKEAKOSKI

Valtakatu 15
37600 Valkeakoski
(03) 573 0520