Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalvelut
– tulostasi parantavaa taloushallintoa

Juridiikan, verosuunnittelun, rahoituksen, liikkeenjohdon ja sähköisten järjestelmien asiantuntijamme auttavat kehittämään yritystäsi taloushallinnon näkökulmasta. Tuotamme numerotiedosta analyyseja, joiden avulla yrityksen johto voi suunnitella taloutta jatkuvasti paremmin. Samalla tutkimme, onko yrityksesi taloushallinnossa puutteita tai päällekkäisyyksiä, jotka vievät aikaa ja aiheuttavat turhaa työtä. Kehityskohde voi olla yksittäinen prosessi, kuten kirjanpito, tai laaja projekti, kuten yrityksen koko taloushallinnon keskittäminen. Henkilöstössämme on eri toimialoihin, eri kokoisiin yrityksiin ja kansainväliseen liiketoimintaan erikoistuneita taloushallinnon asiantuntijoita.

Gyllingiltä saat tukea ja neuvoja muun muassa:

  • yrityksesi perustamis-, kasvu- ja laajennusvaiheissa
  • sukupolvenvaihdoksissa
  • yritystä myytäessä
  • investoinneissa
  • rahoituksen etsimisessä
  • konkursseissa.

Asiantuntijasi taloushallintoa suunnitellessa

Talouspäällikköpalvelu

Talouspäällikkö on asiantunteva kumppanisi tulevaisuuden päätöksissä. Palvelu koostuu jatkuvaluonteisista tehtävistä esim. budjetoinnista sekä kertaluonteisista tehtävistä; kuten investointien suunnittelusta. Talouspäällikköpalvelun ansiosta sinun ei tarvitse palkata kokopäiväistä ja riittävän pätevää henkilöä yrityksesi palvelukseen, vaan voit hankkia palvelun tarpeidesi mukaan.  Palvelu suunnitellaan yrityksesi yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Yrityksen verosuunnittelu

Verosuunnittelu on tärkeää kaiken kokoisissa yrityksissä. Verosuunnittelulla pyrimme ennakoimaan verojen vaikutusta yrityksen talouteen sekä välttämään veroriskejä. Asiantuntijamme ovat alansa ammattilaisia, ja auttavat verosuunnittelussa läpi koko tilikauden, sekä erilaisissa muutostilanteissa – kuten yrityskaupassa tai omistaja- ja sukupolvenvaihdoksessa.

Yrityksen rahoitusneuvonta

Autamme sinua valitsemaan eri rahoitusmuodoista ja rahoituksen tarjoajista yritystäsi parhaiten palvelevan vaihtoehdon. Kokonaisvaltaisessa palvelussamme asiantuntijamme käy kanssasi läpi rahoitustarpeet, sekä auttaa rahoitussuunnitelman laadinnassa. Yrityksen rahoitussuunnittelu on aina kokonaisuus, joka usein koostuu useista erilaisista instrumenteista ja niiden sopivasta yhdistelmästä.

Yrityksen lakipalvelut

Asiantuntijamme tarjoavat talousnäkökulmaa juridiikkaan. Me autamme sinua ratkomaan yritystoiminnassasi esiin nousevia haasteita ja kysymyksiä. Omaamme laaja-alaisen kokemuksen useiden toimialojen talous- ja henkilöstöhallintoon liittyvistä juridisista kysymyksistä. Lakipalvelumme soveltuvat muun muassa yhtiöoikeuteen, yritysjärjestelyihin, työ- ja sopimusoikeuteen, kiinteistökauppaan ja moneen muuhun!

Yritysjärjestelyt ja omistajanvaihdos

Autamme varmistamaan yrityskaupan onnistumisen, jotta lopputulos olisi mieleinen kaikille sidosryhmille. Onnistunut yritysjärjestely edellyttää usean alan erikoisosaamista. Asiantuntijamme avulla vältät tyypillisimmät ongelmatilanteet ja sudenkuopat. Varmistamme prosessin sujuvan etenemisen loppuun saakka. Sukupolvenvaihdos eroaa monesti perinteisestä kauppatilanteesta, ja sen toteuttamiseen onkin useita eri vaihtoehtoja. Määrittelemme parhaat vaihtoehdot vastaamaan sinun tarpeitasi.

Taloushallinnon järjestelmät

Tarjoamme myös tehostavaa ja mutkatonta IT-osaamista. Kartoituksen jälkeen toteutamme ratkaisun, joka virtaviivaistaa prosesseja ja karsii pois turhia työvaiheita. Autamme automatisoimaan taloushallintoa, jonka johdosta on mahdollista saavuttaa mittavia kustannussäästöjä ja tehostaa liiketoimintaasi. Taloushallintoala on vahvassa murroksessa johtuen automatisaatiosta, ja pysymme jatkuvasti mukana kehityksessä.

 

TAMPERE

Hämeenkatu 26 A
33200 Tampere
(03) 271 0700
 

 

PARKANO

Keskuskatu 8
39700 Parkano
(03) 44 7200

 

 

HÄMEENLINNA

Raatihuoneenkatu 17 A
13100 Hämeenlinna
(03) 4670 200

 

 

VALKEAKOSKI

Valtakatu 15
37600 Valkeakoski
(03) 573 0520