Keskiviikkona 27.9.2017 starttasimme ensimmäisen webinaarimme. Webinaarissa kävimme läpi lyhyesti Gyllingin tarinan perustamisvuodesta 1961 tähän päivään asti ammattitaitoiseksi ja monipuoliseksi asiantuntijaorganisaatioksi.

Asiantuntevasta organisaatiosta löytyy kumppani niin kirjanpidon, palkanlaskennan ja HR-palvelujen, maksuhallinnan kuin jatkuvien ja yksittäisten asiantuntijapalvelujen osalta. Hyvä asiantuntija toimii taloushallinnon neuvojana ja kehittäjänä sekä auttaa johtoa löytämään keinot liiketoiminnan kehittämiseksi sekä tuloksen parantamiseksi.

Asiantuntijapalveluista saa apua yrityksen koko elinkaaren aikana yrityksen perustamisvaiheesta, kasvu- ja laajenemisvaiheeseen, sukupolvenvaihdoksiin sekä mahdollisen liiketoiminnan myymiseen tai lopettamiseen liittyen.

Ulkoistettu talouspäällikkö on joustava ratkaisu, joka sopii kaikenkokoisille yrityksille. Palvelut räätälöidään toiveidesi mukaan ja maksat vain haluamastasi palvelusta. Talouspäällikkö säästää aikaa, vaivaa ja rahaa auttamalla yrityksen johtoa keskittymään omaan liiketoimintaansa. Ajantasaisen raportoinnin ansiosta johdon reagointikyky kasvaa. Autamme investointien suunnittelussa, rahoitusriskien kartoittamisessa ja verosuunnittelussa. Asiatuntijatiimimme on aina tavoitettavissasi.

Heräsikö kysyttävää? Ole rohkeasti yhteydessä, autan sinua mielelläni.

Terhi Porkka, Gylling Accountingin asiantuntijatiimin vetäjä, Talouspäällikkö, KHT
0400 793 040