Tawastia Group

Tawastia Groupin taloushallinto tarjoilee varmuutta liiketoimintaan

Laadukkaista majoitus-, ravintola- ja kokouspalveluistaan tunnettu Tawastia Group on sekä pidetty että perinteikäs perheyritys. Konsernin taloushallinto on ulkoistettu Gyllingille hyvästä syystä – luotettava kumppanuus tarjoaa paitsi mahdollisuuden keskittyä liiketoiminnan kehittämiseen, myös sujuvaa arkea ja näkökulmaa tulevaan.

Hämeenlinnalaiseen perheyritykseen Tawastia Groupiin kuuluvat yli 30 vuotta nimeään kantaneiden Hotelli Emilian ja Ravintola Piparkakkutalon ohella Musiikkipubi Albertin Kellari, Cafè Bar Skogster sekä tamperelainen Kellariravintola Vanha Monttu. Yhtiöitä luotsaavat toisessa polvessa Karoliina ja Mikko Mäki-Kuutti.
– Tällä alalla vain muutos on pysyvää, ja kannattavuuden eteen on tehtävä lujasti töitä. Isojen ketjujen yleistyessä olemme ylpeitä tarjotessamme paikallista palvelua Veikko Lindholmin, ravintola-alan moniottelijan, jalanjäljissä. Yrityksenä pyrimme tuottamaan jatkuvasti parempia asiakaskokemuksia sekä lunastamaan palvelulupauksemme päivittäin. Toimintaamme ohjaavat kurinlaisuus ja pitkäjänteisyys, joita edellytämme myös yhteistyökumppaneilta. Taloushallinnon luotettavuus on meille ensisijaisen tärkeää, joten valitsimme Gyllingin, Karoliina toteaa.

Vuosien takaa toisilleen tuttujen osaajien kumppanuus kattaa kaikki taloushallinnon palvelut – ostoreskontran ja laskujen maksun, myyntilaskutuksen, kirjanpidon, palkanlaskennan sekä konsernitilinpäätöksen. Lisäksi Gylling tuottaa Tawastia Groupin yhtiöiden pöytä- ja velkakirjat, ravintoloiden neljännesvuosi-ilmoitukset sekä rahoitukseen liittyvät suunnitelmat.
– Gyllingin kanssa mahdollisuudet ovat monet. Ilokseni olen huomannut, että he tarjoavat esimerkiksi koulutusta, tilaisuuksia ja webinaareja sekä osaavaa neuvontaa. Saimme apua myös sukupolvenvaihdoksessa, Karoliina jatkaa.

Lähtökohtana luottamus

Ulkoistetun taloushallinnon edellytyksiä ovat sekä luottamus että toiminnan sujuvuus. Vain siten varmistetaan tekemisen korkea laatu, joka näkyy niin Tawastia Groupin asiakkaiden kuin henkilöstön tyytyväisyydessä.
– Sen sijaan, että meillä olisi joku hoitamassa taloushallintoa niin sanotusti toisella kädellä, vältymme ikäviltä yllätyksiltä ja keskitymme liiketoiminnan kehittämiseen. Gyllingillä meitä palvelee nimetty yhteyshenkilö, joka on kuin omaa väkeä. Hän tuntee talon tavat, ja päivittäinen yhteistyö on tiivistä. Gyllingin palvelu on läheistä ja kaikin puolin laadukasta. Minun ei tarvitse muistutella eikä kysellä asioiden perään, vaan voin luottaa siihen, että homma toimii. Lisäksi pitkän tähtäimen näkökulmasta on tärkeää, että pysyn kaikesta ajan tasalla, Karoliina kiittelee, toivottaen niin yritykset kuin yksityishenkilöt lämpimästi tervetulleiksi Hämeenlinnaan kokemaan Tawastia Groupin tarjoamaa tunnelmaa.

”Gyllingillä meitä palvelee nimetty yhteyshenkilö, joka on kuin omaa väkeä. Hän tuntee talon tavat, ja päivittäinen yhteistyö on tiivistä. Gyllingin palvelu on läheistä ja kaikin puolin laadukasta.”

Karoliina Mäki-Kuutti

toimitusjohtaja, Tawastia Group

Tawastia Group:

  • Yksityinen, hämeenlinnalainen hotelli- ja ravintola-alan perheyritys
  • Tarjoaa laadukkaita ja yksilöllisiä majoitus-, ravintola- ja kokouspalveluja Hämeenlinnan keskustassa
  • Konsernin brändit: Hotelli Emilia, Ravintola Piparkakkutalo, Musiikkipubi Albertin Kellari, Cafè Bar Skogster ja Kellariravintola Vanha Monttu
  • Konsernin liikevaihto 2017 noin 5 miljoonaa euroa €, henkilöstö 32 henkilöä kokoaikaisiksi muutettuna

Lue lisää

 

TAMPERE

Hämeenkatu 26 A
33200 Tampere
(03) 271 0700
 

 

PARKANO

Keskuskatu 8
39700 Parkano
(03) 44 7200

 

 

HÄMEENLINNA

Raatihuoneenkatu 17 A
13100 Hämeenlinna
(03) 4670 200

 

 

VALKEAKOSKI

Valtakatu 15
37600 Valkeakoski
(03) 573 0520