Tasoplan

Gylling turvaa insinööritoimiston taloushallinnon

Insinööritoimisto Tasoplan Oy:n ja Gyllingin yhteistyössä korostuvat helppous ja keskinäinen luottamus. Kun taloushallinto on kunnossa, uudisrakenne- ja peruskorjaussuunnitteluun sekä rakennustekniseen konsultointiin keskittyvässä Tasoplanissa työskennellään turvallisin mielin.

Vuonna 1983 perustettu Tasoplan on perinteikäs ja arvostettu insinööritoimisto, jonka kohteita ovat muun muassa julkiset rakennukset, liike- ja teollisuuskiinteistöt, urheilulaitokset sekä asuinrakennukset. Vuonna 2003 aloitettu yhteistyö Gyllingin tuttujen asiantuntijoiden kanssa on tiivistynyt entisestään. Nykyisellään palvelu kattaa palkanmaksun, kirjanpidon, osto- ja myyntireskontran, tilinpäätösten tekemisen sekä konsultoinnin muun muassa osakassopimuksiin liittyvissä järjestelyissä.
– Teimme viisaan päätöksen ulkoistaessamme taloushallinnon. Kaltaisemme yritys ei voi kasvaa eikä toimia tehokkaasti ilman osaavia kumppaneita. Gyllingin tavoin olemme toimineet pitkään, ja molemmat ymmärrämme, että tärkeintä on keskinäinen luottamus. He ovat sen ansainneet. Taloushallintomme yksinkertaisesti toimii, asiat menevät lakien ja määräysten mukaan, eikä numeroita tarvitse jälkikäteen pyöritellä. Gyllingin väki on rehtiä, avointa ja aktiivista. Saamme vanhan ajan henkilökohtaista palvelua, jota enää harvoin tapaa, kertoo Tasoplan Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Huuhtola.

Vakaalla perustalla

Kun taloushallinto on kunnossa, pysyvät tyytyväisenä myös Tasoplanin asiakkaat ja henkilöstö. Mahdolliset kysymykset selviävät puhelinsoitolla ja säännöllisissä tapaamisissa.
– Gylling pitää taloushallinnon pyörät pyörimässä, tarttuu epäkohtiin ja tuntee toimialamme tarpeet. Kaiken lisäksi saamme osaavaa neuvontaa liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä asioissa. Ei ole tullut mieleenkään alkaa säästää taloushallinnossa. Stressiä ei nimittäin kannata mitata rahassa, Kimmo toteaa.

Vakaasti kasvavan Tasoplanin suurin haaste on pätevän henkilöstön löytyminen tarjolla oleviin monipuolisiin projekteihin.
– Palkkaisin heti kolme suunnittelijaa, jos sopivia tekijöitä löytyy, Kimmo vinkkaa.

”Gylling pitää taloushallinnon pyörät pyörimässä, tarttuu epäkohtiin ja tuntee toimialamme tarpeet. Kaiken lisäksi saamme osaavaa neuvontaa liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä asioissa. Ei ole tullut mieleenkään alkaa säästää taloushallinnossa.”

Kimmo Huuhtola

toimitusjohtaja, Tasoplan Oy

Tasoplan Oy

  • Perustettu vuonna 1983
  • Palvelut uudisrakenne- ja peruskorjaussuunnittelu sekä rakennustekninen konsultointi
  • Toimipaikka Hämeenlinna, kohteita ympäri Suomen
  • Liikevaihto 1,5 miljoonaa
  • Henkilöstö 15
  • Tilaajavastuu-kumppani

Lue lisää

 

TAMPERE

Hämeenkatu 26 A
33200 Tampere
(03) 271 0700
 

 

PARKANO

Keskuskatu 8
39700 Parkano
(03) 44 7200

 

 

HÄMEENLINNA

Raatihuoneenkatu 17 A
13100 Hämeenlinna
(03) 4670 200

 

 

VALKEAKOSKI

Valtakatu 15
37600 Valkeakoski
(03) 573 0520