Sonova

Kun hätä on suurin, on Gylling lähellä

Loppuvuodesta 2017 Sonova Finland Oy:n taloushallintoa kohtasi ennalta-arvaamaton ja ikävä yllätys. Pitkään talossa palvellut controller päätti lähteä kohti uusia haasteita. Tilalle oli saatava sekä riittävän pätevää että väliaikaista osaamista – mahdollisimman pian. Kiitos Gyllingin, ratkaisu löytyi lähempää kuin Sonovalla osattiin odottaa, askeleen muita edellä ja vain muutaman korttelin päästä.

Arvostettuna kuulonhuollon asiantuntijana tunnettu Sonova on yli sadassa maassa edustettu, kansainvälinen toimija. Sveitsiläiskonsernin suomalainen tytäryhtiö Sonova Finland Oy edistää kuulemisen mahdollisuuksia niin sairaanhoitopiirien ja niiden yhteenliittymien kuin loppukäyttäjien kanssa. Maailmanlaajuisesti Sonova on alansa markkinajohtaja, liikevaihdon ja tavaran määrässä mitattuna myös Suomessa.
– Palvelemme asiakkaitamme vuosikymmenien kokemuksella kumppaniemme kautta, verkkokaupassa sekä alamme ainoassa kivijalkamyymälässä. Tampereen Tullintorilla sijaitsevasta liikkeestämme löydät tarvitsemasi asiantuntijapalvelut, huollot ja tarvikkeet, kertoo Sonova Finland Oy:n maajohtaja Timo Ylihakola.

Kahdessa päivässä kansainvälisiin tehtäviin

Vaatimukset täyttävän taloushallinnon ammattilaisen löytyminen vaati vain yhden neuvottelun, jonka jälkeen alkoi tapahtua.
– Yksikään paikallisista toimijoista ei pystynyt tarjoamaan palvelua yhtä nopeasti kuin Gylling. Vakuutuimme välittömästi heidän osaamisestaan, tarjous oli selkeä kokonaisuus ja kaiken lisäksi asiantuntijan saaminen tarvittaessa myös paikan päälle onnistui toiveidemme mukaisesti. Gyllingin asiantuntijalla oli lujaa SAP-osaamista, eikä budjetoinnin ja raportoinnin tekeminen Sveitsiin tai yhteistyö ruotsalaisen esimiehemme kanssa tuottanut hänelle minkäänlaisia ongelmia. Kaverilta taittuivat niin englanti kuin tampereen murre. Ja vaikka aikaa varsinaiseen perehdytykseen jäi lopulta vain kaksi päivää, asiat lähtivät rullaamaan kitkatta ja tilanne oli pelastettu, Timo kiittelee.

Sopimuksen mukaan Gyllingiltä tarjottiin kiireapua siihen asti kun sopiva controller-ehdokas löytyisi. Ja kuten tiedämme, parhaat osaajat on tavallisesti houkuteltava muualta. Niin myös tällä kertaa.
– Gyllingin asiantuntija hoiti työnsä viimeisen päälle hyvin, aina seuraajansa perehdytystä myöten. Hänen ansiostaan saimme riittävästi aikaa suorittaa rekrytoinnin kunnolla, ja tehtävään valittu henkilö pääsi aloittamaan työnsä tehokkaasti. Suosittelen Gyllingin palvelua lämpimästi, Timo toteaa.

Koska taloushallinnossa täytyy tapahtua nyt ja heti, eikä eilen, Sonovalla voidaan jatkossakin huokaista helpotuksesta, sillä apu on lähellä. Gyllingin kanssa Timolla jää aikaa muuhunkin, eikä hänen tarvitse viettää iltojaan numeroita pyöritellessä – ei edes controllerin sairastuessa.

 

”Gyllingin asiantuntija hoiti työnsä viimeisen päälle hyvin, aina seuraajansa perehdytystä myöten. Hänen ansiostaan saimme riittävästi aikaa suorittaa rekrytoinnin kunnolla, ja tehtävään valittu henkilö pääsi aloittamaan työnsä tehokkaasti. Suosittelen Gyllingin palvelua lämpimästi.”

Timo Ylihakola

maajohtaja, Sonova Finland Oy

  • Tarvitsetko osaavaa controlleria, mutta palkkaus ei tule kysymykseen?
  • Etsitkö yrityksesi osaavaa taloushallinnon kiireapua?
  • Tahdotko varautua pahimpaan – ajoissa etukäteen?

Lue lisää palveluistamme

Tai ota suoraan yhteyttä: myynti@gylling.fi

Sonova Finland Oy:

  • Kokemusta kuuloalalta yli 20 vuotta
  • Kansainvälisen Sonova-konsernin tytäryhtiö, pääkonttori Sveitsissä
  • Edustajien ja verkkokaupan ohella kuuloalan erikoisliike Kaiku Tampereen tullintorilla
  • Toimipaikka Tampere
  • Liikevaihto 2017 noin 8.5 m€
  • Henkilöstö 12

Lue lisää

 

TAMPERE

Hämeenkatu 26 A
33200 Tampere
(03) 271 0700
 

 

PARKANO

Keskuskatu 8
39700 Parkano
(03) 44 7200

 

 

HÄMEENLINNA

Raatihuoneenkatu 17 A
13100 Hämeenlinna
(03) 4670 200

 

 

VALKEAKOSKI

Valtakatu 15
37600 Valkeakoski
(03) 573 0520