Saunaravintola Kuuma

Saunaravintola Kuumassa rentoutuu myös toimitusjohtaja

Tampereen sydämestä, ympäri vuoden auki olevasta Kuumasta löytyvät niin kahvila-ravintola, tilavat terassit kuin kaksi saunaa. Aito savusauna yhdessä ympärivuotisen uintimahdollisuuden kanssa tarjoavat kävijöilleen ainutlaatuisen elämyksen. Kiitos Gyllingin ja hyvin hoidetun taloushallinnon, rentoutua ehtii myös Kuuman kiireinen toimitusjohtaja.

Kesäkuussa 2018 avatusta Kuumasta on nopeasti kasvanut tamperelainen ilmiö, jonka tahtovat kokea vieraat niin läheltä kuin kaukaa. Yritys on kehittänyt suomalaista saunaa sekä pohjoismaista gastronomiaa ja miljöötä yhdistelevän konseptin, jota kutsutaan kaikkien aistien rentouttamiselämykseksi. Kuuma kokoaa yhteen nautiskelijoita, jotka arvostavat laadukasta ruokaa, saunomista sekä erinomaista palvelua hulppeissa puitteissa.

– Halusimme taloushallintoa hoitamaan luotettavan ja paikallisen kumppanin, sillä tiesimme, että meidän on voitava keskittyä täysillä omaan työhömme. Pyysimme tarjouksia monesta paikasta, mutta Gylling vakuutti meidät paitsi referensseillä, myös vahvalla toimialaosaamisella. Yllätyimme erityisen positiivisesti siitä, kuinka helposti uusi tilitoimisto pääsi asioista perille. Tuohon aikaan meillä oli erityisen kiireistä, rakennus oli juuri valmistumassa, henkilökuntaa palkattiin ja aika oli kortilla. Mutta hienosti meni, muistelee Kuuman toimitusjohtaja Pasi Rautanen.

Vettä kiukaalle

Oikea kokonaisuus löytyi jo ensitapaamisessa. Gylling otti taloushallinnon asiat nopeasti haltuun, eikä jälkilöylyjä tarvittu. Nykyisellään palvelu sisältää kuukausittain kirjanpidon ja välitilinpäätöksen, palkanlaskennan, ostoreskontran sekä selainpohjaisen Portaalin, jossa talousasioiden hallinta ja raportointi ovat vain painalluksen päässä. 

– Yhteistyömme on sujunut hienosti. Arvostamme ennen kaikkea laatua ja täsmällisyyttä. Kun palkat maksetaan ajallaan ja veroasiat ovat kunnossa, voi yrittäjänkin mieli levätä. Lisäksi meillä on yhtenä osakkaana rahasto, jonka raportointikäytännöt Gylling osaa hoitaa tehokkaasti. Gyllingin tiimi on osaava, helposti lähestyttävä ja liikkeellä oikealla asenteella. Uskallan suositella, Pasi toteaa.

Kiireisen toimitusjohtajan on helppo hymyillä, sillä nyt hänen aikaansa jää muuhunkin, kuten pitkille lenkeille rakkaan tanskandoggi Klaussin kanssa. Pasi toivottaa kaikki elämysten ystävät lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan ruokalistan herkkuihin sekä kokemaan niin järven raikkauden kuin aidon suomalaisen savusaunan löylyt.

Saunaravintola Kuuman terasseilla on helppo viihtyä

Kuva: Visit Tampere, Laura Vanzo

Saunaravintola Kuuman toimitusjohtaja Pasi Rautanen (vasemmalla) ja arkkitehti Janne Kantee, SAFA, avajaisissa Kuuman kattoterassilla

Kuva: Janne Kantee

Saunaravintola Kuumassa riittää nähtävää ja koettavaa

Kuva: Visit Tampere, Laura Vanzo

  • Tahtoisitko sinäkin ottaa rennommin ja saada lisää vapaa-aikaa? 
  • Etsitkö luotettavaa taloushallinnon kumppania?
  • Oletko harkinnut tilitoimiston vaihtamista?

Lue lisää palveluistamme

Tai ota suoraan yhteyttä: myynti@gylling.fi

Saunaravintola Kuuma

  • Kaikkien aistien pohjoismainen rentoutumiselämys Tampereen sydämessä
  • Nautiskelijoille, jotka arvostavat laadukasta ruokaa, saunomista sekä erinomaista palvelua hulppeissa puitteissa
  • Palvelut: kahvila-ravintola, suuret kahteen kerrokseen sijoittuvat terassialueet sekä kaksi saunaa, uintimahdollisuus Pyhäjärvessä, tilavuokrausta

Lue lisää

 

TAMPERE

Hämeenkatu 26 A
33200 Tampere
(03) 271 0700
 

 

PARKANO

Keskuskatu 8
39700 Parkano
(03) 44 7200

 

 

HÄMEENLINNA

Raatihuoneenkatu 17 A
13100 Hämeenlinna
(03) 4670 200

 

 

VALKEAKOSKI

Valtakatu 15
37600 Valkeakoski
(03) 573 0520