Konepaja Enne

Konepaja Enne Oy Gyllingin asiakkaana alusta asti:
Yli 60 vuotta teräksistä kumppanuutta

Konepaja Enne Oy on sekä Gyllingin ensimmäinen että nykyinen asiakas. Perinteikkäitä toimijoita yhdistää pitkäjänteisyys ja kyky selvitä menestyjänä muuttuvan maailman haasteissa.

Konepaja Enne Oy on toiminut suomalaisen teollisuuden alihankkijana vuodesta 1954. Yrityksen vahvinta osaamista ovat koneistetut levy- ja teräsrakenteet. Konepajan juuret johtavat Pispalan valtatielle, josta toiminta on laajentunut nykyiseen mittansa useiden laajennusten ja investointien myötä. Konepajan ohella asiakkaille tarjotaan varastohotellipalveluita. Tekemistä ohjaa sertifioitu laatujärjestelmä.
– Voisi kai sanoa, että olemme tottuneet uimaan vastavirtaan. Kaikki investointimme ovat ajoittuneet matalasuhdanteiden aikoihin ja samalla on tehty paljon muutakin kehittämistyötä, kertoo toimitusjohtaja Pekka Enne.

Hyvä päätös pitää

Taloushallinnon kumppanuus kattaa nykyisellään kirjanpidon sekä monipuolisia kehitysprojekteja ja konsultoivaa työtä.
– Olemme Gyllingin ensimmäinen asiakas. Yhteinen taival sai alkunsa jo samana vuonna kun yrityksemme perustettiin, 1954. Olemme molemmat perheyrityksiä, heillä menossa on kolmas ja täällä toinen sukupolvi. Yhteistyön jatkuvuus perustuu mielestäni laatuun, osaamisen kehittämiseen ja pitkiin henkilösuhteisiin. Alan erityispiirteitä oppii tuntemaan vasta ajan kanssa. Meitä palvelee järjestyksessä vasta toinen kirjanpitäjä, mikä on 60 vuoden yhteistyön huomioiden vähän. Molemmat heistä ovat olleet tarkkoja ja tunnollisia ihmisiä. Olemme saaneet vastaukset ja avun kysymyksiimme välittömästi. Gyllingin tekemisiä ei myöskään ole tarvinnut korjailla, vaan he laittavat asiat kerralla kuntoon, jatkaa toimistotyöntekijä Pirkko Kallio.
– Toki nykyään on paljon tarjontaa, mutta kertaakaan ei ole tullut mieleen vaihtaa tilitoimistoa. Toivon, että loistava yhteistyö jatkuu. Hyvä päätös pitää, Pekka lisää.

Tampereella tarvitaan teräksenlujaa osaamista myös jatkossa.
– Olemme pärjänneet tiukoissakin kilpailutilanteissa ja säilyttäneet hyvän luottoluokituksen. Uudistusten avulla ja yhteen hiileen puhaltamalla suomalaisille löytyy töitä jatkossakin, Pekka rohkaisee ja toivottaa kaikille menestystä vuoteen 2019.

“Nykyään on paljon tarjontaa, mutta kertaakaan ei ole tullut mieleen vaihtaa tilitoimistoa. Hyvä päätös pitää.” Pekka Enne

toimitusjohtaja, Konepaja Enne

Konepaja Enne

  • Perustettu 1954
  • Henkilöstö: 34
  • Liikevaihto n. 5 m€
  • Konepaja ja varastohotelli Tampereella
  • Erikoisosaamista koneistetut levy- ja teräsrakenteet

Lue lisää

 

TAMPERE

Hämeenkatu 26 A
33200 Tampere
(03) 271 0700
 

 

PARKANO

Keskuskatu 8
39700 Parkano
(03) 44 7200

 

 

HÄMEENLINNA

Raatihuoneenkatu 17 A
13100 Hämeenlinna
(03) 4670 200

 

 

VALKEAKOSKI

Valtakatu 15
37600 Valkeakoski
(03) 573 0520