GVR Finland Oy

“Kansainvälinen tytäryhtiö tarvitsee erityisosaamista”

GVR Finland Oy:n henkilöstöpäällikkö Anne Katiskolla on vahva näkemys siitä, mitä kansainvälinen tytäryhtiö odottaa taloushallinnon kumppaniltaan. Tärkeintä on paikallinen asiantuntemus niin verotukseen ja työehtosopimuksiin kuin palkanlaskentaan liittyvissä kysymyksissä sekä valmius palvella nopealla aikataululla.

”Kansainvälinen tytäryhtiö tarvitsee erityisosaamista. Arvostan Gyllingin joustavuutta, osaavaa henkilökuntaa ja asiakaslähtöisyyttä. Gyllingin asiantuntijat toimivat hyvässä yhteistyössä Englannissa sijaitsevan talouden palvelukeskuksemme kanssa. Raportointi hoituu sovitussa aikataulussa ja ad-hoc –pyyntöihin vastataan tarpeidemme mukaisesti”, Anne kertoo.

GVR Finland Oy:n ja Gyllingin välillä kulkee viikottain merkittävä määrä tietoa. Palkanlaskennan ohella palvelu sisältää työnantaja- ja vakuutusvelvoitteista huolehtimisen. Annen vastuualueeseen kuuluu viiden maan henkilöstöhallinto sekä Euroopan markkinointifunktion henkilöstöasiat, joten osaavalle avulle on tarvetta. ”Minulle on ensisijaisen tärkeää, että voin luottaa palkanlaskijaani ja että hän ymmärtää puolesta tavusta, mitä tarkoitan”.

”Henkilöstöpäällikölle hyvä palkanlaskija on työn onnistumisen edellytys. Suosittelen Gyllingiä lämpimästi kansainvälisten tytäryhtiöiden kumppaniksi. Gyllingin kanssa voimme keskittyä liiketoimintaamme ja luottaa siihen, että taloushallinnon asiat hoituvat.” Anne Katisko

henkilöstöpäällikkö, GVR Finland Oy

GVR Finland Oy

  • Henkilöstö Suomessa noin 65
  • Toimipisteet Tampereella
  • Toiminta globaalia
  • Asiakkaita öljy-yhtiöt ja huoltoasemaketjut

 

TAMPERE

Hämeenkatu 26 A
33200 Tampere
(03) 271 0700
 

 

PARKANO

Keskuskatu 8
39700 Parkano
(03) 44 7200

 

 

HÄMEENLINNA

Raatihuoneenkatu 17 A
13100 Hämeenlinna
(03) 4670 200

 

 

VALKEAKOSKI

Valtakatu 15
37600 Valkeakoski
(03) 573 0520