Taloushallinnossa vain muutos on pysyvää – siksi tuloksellinen kumppanuus edellyttää jatkuvaa yhteydenpitoa. Säännöllinen kuukausitapaaminen Gyllingin asiantuntijoiden kanssa merkitsee parempaa valmiutta tulevaisuuteen, rahanarvoisia ideoita ja lisää mielenrauhaa.

Gylling Accounting Oy:n kirjanpidon asiantuntija, KLT-pätevöitynyt Anna Lehmus korostaa asiakastapaamisten merkitystä digitalisoituvassa maailmassa:
– Kun tapaan asiakkaani kasvokkain, he voivat olla varmoja siitä, että olemme perillä asioista. Gyllingin kuukausitapaamisissa tarkastellaan tunnuslukuja, ratkaistaan epäkohtia, järkeistetään toimintaa ja varaudutaan yhdessä tulevaan. Teemat voivat liittyä niin talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ratkaisuihin kuin asiantuntijuuden hyödyntämiseen yleensä. Laadukas talouden seuranta on ennen kaikkea kokonaisuuksien hallintaa sekä luottamuksellista keskustelua ihmisten kesken.

Aidosti lähellä

Säännöllisistä kuukausipalavereista hyötyvät kaiken kokoiset ja muotoiset yritykset ympäri tilikauden: kerätystä tiedosta tulee merkityksellistä vasta vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa.
– Perinteinen kirjanpito on katsomista taaksepäin, mutta kuukausitapaamisissa näkökulma on toinen. Tehtävämme on auttaa asiakkaita tekemään oikeita päätöksiä kerätyn tiedon valossa. Käytännössä tämä tarkoittaa, että teemme konkreettisia ehdotuksia tuloksen parantamiseksi, toiminnan järkeistämiseksi ja riskien välttämiseksi. Gylling on kumppani, joka sanoo asiat suoraan ja kantaa myös vastuun työstään, Anna lupaa.

Ota yhteyttä – tavataan!

Anna Lehmus
Taloushallinnon asiantuntija, KLT, esimies
p. 040 176 0220
anna.lehmus[a]gylling.fi


annalehmusTullaan tutuiksi:

Anna Lehmus
Anna on työskennellyt Gyllingillä vuodesta 2012. Hän palvelee monipuolisia asiakkuuksia kivijalkakaupoista raskaaseen teollisuuteen. Koulutukseltaan Anna on KLT-pätevöitynyt tradenomi ja hän on työskennellyt muun muassa Fiskars-konsernissa. Tällä hetkellä Anna on mukana 1.5 vuotta kestävässä Business Advisor –koulutuksessa, mikä merkitsee asiakkaille entistäkin parempaa palvelua. Annan vapaa-aika kuluu juoksuharrastuksen ja perheen parissa.
– Gylling on kannustava työnantaja ja olen saanut paljon vastuuta. On ollut hienoa kokea, että pystymme aidosti vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin, Anna toteaa.