Töihin Gyllingille

Töihin Gyllingille – taloushallinnon näköalapaikalla, suurella sydämellä!

Gylling Accounting Oy on jo yli 50 vuotta alalla aktiivisesti toiminut talous- ja henkilöstöhallinnon kehittäjä ja palveleva asiantuntijaorganisaatio. Tule mukaan tekemään kanssamme sitä, mitä muut alalla toimivat vasta harkitsevat. Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen tiimin tuen, mahdollisuuden kehittää asiantuntijuuttasi ja uudenlaista näkemystä urallesi. Meillä olet osa porukkaa, jossa voit itse vaikuttaa siihen, millainen työpaikka olemme tulevaisuudessa. Saat käyttöösi toimivat työvälineet, hienot toimitilat ja joustavat työajat.

Gyllingillä tekemisen keskiössä on ihminen. Rento meininki, välittäminen ja hyvä yhteishenki ovat asioita, joita arvostavat sekä henkilöstömme että asiakkaat. Toimintaamme ohjaa ajatus, jonka mukaan työnteon pitää olla palkitsevaa ja miellyttävää. Yhdessä tekemisen ilo syntyy avoimesta ilmapiiristä ja korkeasta motivaatiosta. Meillä kykysi eivät jää paitsioon: tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua taloushallinnon huippuasiantuntijaksi.

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita niin vastavalmistuneista kuin kokeneista taloushallinnon osaajista sekä harjoittelijoista ja lopputyöntekijöistä. Täytä avoin hakemus ja otamme sinuun yhteyttä sopivan paikan avautuessa. Lisätietoa saat soittamalla tai lähettämällä viestiä: p. 040 750 2017, rekry(a)gylling.fi

Avoimet työpaikat

  • Taloushallinnon asiantuntija, Tampere    (Microsoft Dynamics Nav –ohjelman osaaja)
  • Myyntijohtaja

Haemme jatkuvasti uusia osaajia toimipisteisiimme

  • Taloushallinnon asiantuntija
  • Palkkahallinnon ja HR-asiantuntija
  • Maksuhallinnan asiantuntija
  • Harjoittelija kasvamaan taloushallinnon asiantuntijaksi
  • Opinnäyte-/lopputyöntekijä

Jätä avoin hakemus

Taloushallinnon asiantuntija, Tampere

Rekrytoimme nyt uutta taloushallinnon osaajaa (Microsoft Dynamics Nav –ohjelman osaaja) kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen Tampereen toimistoomme.

Olemme jo yli 50 vuotta alalla toiminut taloushallintoalan asiantuntijaorganisaatio ja haluamme kasvavaan joukkoomme mukaan hyvällä itseluottamuksella ja rennolla asenteella varustetun taloushallinnon asiantuntijan, jolla on useamman vuoden kokemus kirjanpidosta tilitoimistoympäristössä sekä osaamista tilinpäätösten ja veroilmoitusten laatimisesta. Etsimme nyt tekijää, jolla on kokemusta Microsoft Dynamics Nav ohjelmasta. Eduksi katsotaan osaaminen myös Tikon-järjestelmästä. Sinulla voi olla myös muuta järjestelmäosaamista kuten Netvisorin tai Lemonsoftin. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja pärjäät vaativissakin asiakaspalvelutilanteissa. Arvostamme myös KLT-tutkintoa tai halukkuutta tutkinnon suorittamiseksi.

Taloushallinnon asiantuntijana pystyt myös tuottamaan asiakkaillemme ulkoistettuja talouspäällikkö palveluita. Talouspäällikön roolissa toimit asiakkaidemme ulkoistettuna talouspäällikkönä tarjoten asiakkaille taloushallinnon konsultointipalveluita. Gyllingin talouspäällikkönä autat asiakkaita muun muassa maksimoimaan käyttöpääoman, saavuttamaan tavoitteet sekä hoitamaan yrityksen taloutta entistä paremmin. Toimit asiakkaan kumppanina sparraten ja tukien heitä. Asiakkaiden toimialat ovat laidasta laitaan pienyrityksistä suuryrityksiin.

Haluatko osaksi kehittyvää ja kasvavaa asiantuntijaorganisaatiota, jossa hoitaisit itsenäisesti muun muassa eri yhtiömuotoisten asiakasyritystemme kirjanpidon, tilipäätösten laatimisen ja veroilmoitukset? Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen tiimin tuen, mahdollisuuden kehittää asiantuntijuuttasi ja uudenlaista näkemystä urallesi. Meillä olet osa porukkaa, jossa voit itse vaikuttaa siihen, millainen työpaikka olemme tulevaisuudessa.

Täytä hakemus verkkosivuillamme tästä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Myyntijohtaja

Rekrytoimme myyntijohtajaa kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimme kasvavaan joukkoomme mukaan myyntijohtajaa vastaamaan koko konsernimme myynnin suunnittelusta ja johtamisesta. Tulet toimimaan pienen myynti- ja markkinointitiimin esimiehenä, koordinoimaan myyntiä eri toimipisteissämme sekä osallistumaan myös itse käytännön myyntityöhön. Tehtävässä menestyminen edellyttää strategista näkemystä myynnistä, vankkaa kokemusta B2B myyntityöstä sekä hyviä suhdeverkostoja yritysmaailmassa. Arvostamme myös taloushallinnon osaamista ja taloushallinnon järjestelmien tuntemusta.

Haluatko osaksi kehittyvää ja kasvavaa asiantuntijaorganisaatiota? Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen organisaation tuen, mahdollisuuden kehittää itseäsi ja uudenlaista näkemystä urallesi. Meillä olet osa porukkaa, jossa voit itse vaikuttaa siihen, millainen työpaikka olemme tulevaisuudessa.

Täytä hakemus verkkosivuillamme tästä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

TAMPERE

Hämeenkatu 26 A
33200 Tampere
(03) 271 0700

PARKANO

Keskuskatu 8
39700 Parkano
(03) 44 7200

HÄMEENLINNA

Raatihuoneenkatu 17 A
13100 Hämeenlinna
(03) 4670 200

VALKEAKOSKI

Valtakatu 15
37600 Valkeakoski
(03) 573 0520