Yrityksen verosuunnittelu

Yrityksen verosuunnittelu
– oikeita siirtoja muuttuvassa maailmassa

Autamme yritystäsi ennakoimaan verojen vaikutusta yrityksesi talouteen sekä välttämään mahdollisia veroriskejä. Gyllingiltä saat täydet verosuunnittelupalvelut varsinaisen tilikauden aikana, tilinpäätöshetkellä ja yritysjärjestelyissä.

  • Verosuunnittelulla tilikauden aikana tarkoitetaan lähinnä yrityksen sekä sen omistajien suunnitelmallista toimintaa. Useimmiten tavoitteena on yrityksen nettovarallisuuden kasvattaminen, jolla voidaan vaikuttaa voitonjakoon ja verorasituksiin. Verosuunnittelussa huomioimme myös, kannattaako omistajayrittäjien maksaa itselleen palkkaa, vai nostaa osinkoa ja missä suhteessa. Konsernien verosuunnittelussa tarkastelemme erilaisia avustuksia sekä voitonjakoa yhtiöiden välillä.
  • Tilinpäätöshetkellä tehtävä verosuunnittelu tarkoittaa menojen huomioimista ja jaksottamista taloudellisesti mahdollisimman kannattavalla tavalla. Samalla tarkastelemme yrityksen käyttöomaisuudesta tehtäviä poistoja, jotka voidaan tehdä heti tai myöhemmin.
  • Yritysjärjestelyihin liittyvässä verosuunnittelussa huomioimme verolainsäädännön tarjoamat mahdollisuudet esimerkiksi omistaja- ja sukupolvenvaihdoksissa. Olennaista ovat verovapautuksiin ja -kevennyksiin liittyvien asetusten tunteminen.

Verosuunnittelu on ajankohtaista kaiken kokoisissa yrityksissä. Verotuksen asiantuntijamme optimoivat yrityksesi verotuksen ja auttavat saavuttamaan kustannussäästöjä.

TAMPERE
Hämeenkatu 26 A
33200 Tampere
(03) 271 0700
PARKANO
Keskuskatu 8
39700 Parkano
(03) 44 7200
HÄMEENLINNA
Raatihuoneenkatu 17 A
13100 Hämeenlinna
(03) 4670 200
VALKEAKOSKI
Valtakatu 15
37600 Valkeakoski
(03) 573 0520